Skip to main content

SKILLS + Ungdomsverksted

Onsdager i skoleåret fra kl. 13.00 - 16.00 er det ungdomsverksted på Nordnorsk vitensenter i Tromsø. Det passer for deg som er fra 13 år til og med 16 år.

|
For ungdom 13-16 år

Onsdager klokken 13.00-16.00 kan ungdom 13-16 år komme til oss for å jobbe med egne prosjekter sammen med andre, med vårt utstyr, verktøy og maskiner. Man kan også bli med på våre aktiviteter og lære hvordan man bruker vårt utstyr til forskjellige prosjekter. Uansett får man lære nye ting av både oss som veileder og av hverandre.

Bli med oss og sy og brodere! De neste tre ukene er Nordnorsk vitensenters ungdomsverksted SKILLS Pluss for ungdom 13-16 år i gang med et nytt prosjekt:

Lær å lage mønster og sy en veske/pennal/toalettmappe.

På slutten får vi også forhåpentligvis testet Vitensenterets broderingsmaskin. SKILLS Pluss er gratis og skjer hver onsdag kl 13-16. Prosjektet sy og brodering holder på: 18. oktober, 25. oktober og 1. november. Hos oss er det også mulig å jobbe med egne prosjekter og ideer i fellesskap, med vårt utstyr, verktøy og maskiner. Velkommen!

Ungdomsverkstedet er hver onsdag utenom ferier/helligdager i skoleruta fra klokken 13.00-16.00. Tilbudet er gratis, uten påmelding og man kan komme innom både på de onsdagene og i det tidsrommet det passer deg.

Vi har ustyr i vårt skaperverksted og på våre rom som 3D-printere, laserskjærere, laptoper og programvare, loddeutstyr til elektronikk, vinylkuttere, symaskiner, elektriske komponenter, plastbøyere, micro:bit, LED, roboter, glassutstyr til kjemiforsøk og mye, mye mer. Dette står til din rådighet. Om du har noen spesifikke prosjekter du vil jobbe med, så ta gjerne kontakt slik at vi kan gjøre klart utstyr!

DatoAktivitet
1. november 2023Bli med oss og sy og brodere! De neste tre ukene er Nordnorsk vitensenters ungdomsverksted SKILLS Pluss for ungdom 13-16 år i gang med et nytt prosjekt. Lær å lage mønster og sy en veske/pennal/toalettmappe. På slutten får vi også forhåpentligvis testet vitensenterets broderingsmaskin.