Skip to main content

Eksperimentklubben

Eksperimentklubben arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke.

Tegning av barn og voksen i labfrakker som utfører kjemieksperimenter.

Eksperimentklubben er for barn som begynner på 4. - 7. årstrinn til høsten. Vitensenteret har god voksentetthet som muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl. 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø og Alta. I Tromsø har elevene på Eksperimentklubben anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar. Pris Kr 1 500,- betales ved oppmøte første dag.

Sommerferien 2023

Denne sommeren blir det mange spennende eksperimenter både i Tromsø og Alta!

Tromsø

I Tromsø blir det blant annet vann som tema, med spennende turer og gøyale forsøk i ukene 26, 32 og 33. Påmeldinga er stengt da alle ukene er fullbooket.

Alta

I Alta denne sommeren arrangeres Eksperimentklubben i uke 26 og 32 med tema "Transport". Påmeldinga er stengt, da Eksperimentklubben nå er avsluttet.

Miniplanet med trær vann og hus.

Vinterferien 2024

Vinterferien i Tromsø 2024 er fra 26. februar. til 1. mars. Programmet for Eksperimentklubben for vinterferien 2024 er ikke fastsatt og påmeldingen er ikke åpnet.