Eksperimentklubb i sommerferien
Eksperimentklubben arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke. Denne sommeren blir temaet astronomi.

I sommer blir det Eksperimentklubb på Nordnorsk vitensenter med masse kreativ lek og eksperimenter om astronomi og verdensrom! Her får deltakerne anledning til å være forskere og teknologer, og utføre gøyale eksperimenter og prosjekter i en hel uke.

Program

  • Kommer!

Eksperimentklubben er for barn som begynner i 4. - 7. årstrinn til høsten. Vitensenteret har god voksentetthet som muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Tidspunkt

Eksperimentklubben arrangeres hver dag i uke 26, 32 og 33. Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl. 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar.

Påmelding

Pris: Kr 1500,- betales ved oppmøte første dag.
Påmelding Tromsø.

Påmelding

Alta har temaet "Grønne hender" i uke 26 og 32.
Pris: Kr 1500,- betales ved oppmøte første dag.
Påmelding Alta.