Eksperimentklubben
Eksperimentklubb
Eksperimentklubben er et tilbud til barn på 4. - 7. årstrinn som arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke.

Nordnorsk vitensenter har driftet eksperimentklubber i sommer- og vinterferier helt siden 2003. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Vitensenteret har høy voksentetthet med 1 voksen per 6 barn. Det muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får.

Det koster kr 1300,- per barn å være med. Dette betales ved oppmøte første dag. Påmeldingen er bindende. Ved manglende oppmøte faktureres påmeldingsavgiften. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen.

Vinterferien i Tromsø

Eksperimentklubben i vinterferien er et samarbeid mellom Nordnorsk vitensenter og lærerutdanninga ved universitetet. Vinterferien 2017 blir det dessverre ikke eksperimentklubb.

Sommerferien i Tromsø og Alta

Det arrangeres eksperimentklubb i både Tromsø og Alta i sommerferien. Program og påmelding for sommeren 2017 blir lagt ut på et senere tidspunkt.