Eksperimentklubben
Eksperimentklubb
Eksperimentklubben er et tilbud til barn på 4. - 7. årstrinn som arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke.

Nordnorsk vitensenter har driftet eksperimentklubber i sommer- og vinterferier helt siden 2003. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Vitensenteret har høy voksentetthet med 1 voksen per 6 barn. Det muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får.

Det koster kr 1500,- per barn å være med. Dette betales ved oppmøte første dag. Påmeldingen er bindende. Ved manglende oppmøte faktureres påmeldingsavgiften. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen.

Sommerferien i Tromsø og Alta 2018

Sommerens eksperimentklubb er for barn som skal begynne på 4. 5. 6. eller 7. trinn til høsten. Det arrangeres eksperimentklubb i Tromsø i sommerferien 2018 i ukene 26, 32 og 33 og i Alta i uke 26 og 32.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø og hos Nordnorsk vitensenter Finnmark på campus i Alta. I Tromsø er det også anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra 14.00 til 17.00.

Påmelding

  • Eksperimentklubben i Tromsø er fullbooket og påmeldingen stengt.

  • Eksperimentklubben i Alta er fullbooket og påmeldingen stengt.

Sommerens tema

Sommerens program i Tromsø og Alta handler om sansene våre, med aktiviteter både inne og ute. Detaljert program kommer på et senere tidspunkt. Tradisjonen tro skal vi selvfølgelig også lage byens beste is ved hjelp av flytende nitrogen. Det blir en spennende og innholdsrik uke!