Eksperimentklubb i vinterferien
Eksperimentklubben arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke. Denne vinterferien blir temaet animasjon.

I vinterferien blir det Eksperimentklubb på Nordnorsk vitensenter i Tromsø, med masse kreativ kreativ lek og eksperimenter rundt temaet animasjon! Her får deltakerne anledning til å være et filmcrew, og kombinere teknologi med kreativitet for å lage sin egen animerte film.

Program

Årets eksperimentklubb handler om animasjon! I løpet av eksperimentklubb uka skal barna skrive, produsere og fotografere en animasjonsfilm. Blir det tegnefilm, lego eller kanskje plastelina? På slutten av eksperimentklubben har vi vår egen lille filmfestival hvor vi viser frem flotte resultater!

Eksperimentklubben er for barn på 4. - 7. årstrinn. Vitensenteret har god voksentetthet som muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Tidspunkt

Eksperimentklubben arrangeres hver dag i vinterferien, 6. til 10. mars. Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl. 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar.

Påmelding

Pris: Kr 1500,- betales ved oppmøte første dag.
Påmelding til Eksperimentklubben i Tromsø er nå åpen.