Hopp til hovedinnhold

Bestilling og pris

Undervisninga i det pedagogiske tilbudet foregår både i Nordnorsk vitensenter sine lokaler i Tromsø og Alta, og på skolene i regionen. For elever i Tromsø og Alta vil besøkene i hovedsak gjennomføres på Vitensenteret.

14. Oct 2022
lest

Pedagogisk tilbud

Nordnorsk vitensenter har et rikt pedagogisk tilbud innenfor flere tema for de ulike skoletrinnene. Se en oversikt over de ulike aktivitene her.

Bestilling

Bestilling av tid for besøk bør gjøres så tidlig som mulig per e-post via lenkene under.

  • Bestilling av undervisningsopplegg i Tromsø og regionen Troms.
  • Spørsmål eller forespørsler rundt det pedagogiske tilbudet i Tromsø og regionen Troms.
  • Bestilling av undervisningsopplegg i Alta og regionen Finnmark
  • Spørsmål eller forespørsler rundt det pedagogiske tilbudet i Alta og regionen Finnmark

Lenkene over åpner en e-post du kan fylle ut og redigere. Hvis du vil sende e-post selv, benytt bestilling@nordnorsk.vitensenter.no - vennligst få med informasjon om:

  • Skole
  • Trinn
  • Antall elever
  • Navn på ønsket opplegg
  • Ønsket dato

Vær oppmersom på at e-post med bekreftelser på plass kan havne i ditt søppelfilter. Hvis du ikke har fått svar og ikke finner dette i søppelfilteret, er det fint om du tar kontakt med oss.

Priser

Barnehager og grunnskoler: Kr 60,- per barn/elev.

Videregående skoler: Kr 60,- per elev. Lærere og assistenter kommer inn gratis.
NB! Trivselslederkort og årskort gjelder kun for private besøk, ikke ved skolebesøk.

Universitet og høgskoler: Kr 90,- per student. Lærer kommer inn gratis. Disse prisene gjelder uavhengig av om dere bare er i utstillinga eller også skal ha undervisning eller se film.

Dersom materialkostnadene ved gjennomføring av et opplegg er spesielt høye, vil det komme et tillegg til inngangsprisen. Spesielle ordninger kan gjelde opplegg som kjøres gjennom DKS, sammen med Kultur- og bokbussen i Sør-Troms, Newtonrom og NAROM, og i andre tilfeller. Alle klasser fra Alta kommune kommer gratis inn på Vitensenteret. I tillegg får 5.-10. trinn dekket reise til ett opplegg per år.

Inngang betales med kontant, kort, eller faktura. Ved faktura må læreren ha med seg en rekvisisjon, med informasjon om hvor fakturaen skal sendes. Rekvisisjonen leveres ved ankomst. Benytt enten skolens/kommunens eget rekvisisjonsskjema eller vårt skjema nedenunder. Hvis fakturabeløpet er mindre enn kr 500, blir det lagt til et faktureringsgebyr på kr 55,-

Dokument