Hopp til hovedinnhold

Tromsø Skaperfest23 søker skapere

Den kreative hjernen og det skapende mennesket er Tromsøs viktigste ressurs. Bli med på å feire kreativitet og skaperglede!

12. Apr 2023
2 minutter lest
Verktøy som flyr ut av en boks.

Tromsø Skaperfest søker skapere

Vi søker oppfinnere, kunstnere, håndverkere, forskere, hackere, hjemme-mekkere, gründere og glade skap-skapere i alle aldere som ønsker å komme ut av skapet og vise frem prosjektene sine.

Tromsø Skaperfest er en festival der kreative og skapende utstillere kan vise frem og fortelle om sine prosjekter. Som en av mange utstillere vil du få en unik mulighet til å vise frem deg selv og ditt prosjekt, treffe andre skapere, håndverkere og oppfinnere, utveksle ideer/tips, knytte bekjentskap, la deg inspirere og bli inspirert av andre barn, unge og voksne skapere. Alle utstillere får bord/strøm/wifi og mat gjennom hele dagen og kvelden.

PS! En skaperfestival er ikke en salgsmesse, men en arena der utstillerne inspirerer hverandre og de som besøker festivalen.

Driver du med håndverk, møbelbygging, modellbygging, cosplay-kostymer, 3d-printing, robotbygging, skiltmaking eller andre gamle håndverkstradisjoner? Lager du kunsthåndverk og skulpturer av skrot eller bygger instrumenter? Har du en genial grunder-idé du har satt ut i live, syr du kostymer, lager dine egne smykker, bygger, hacker og programmerer?

Kreativitet og skaping har ingen aldersgrense! Vi ønsker å vise mangfoldet av kreativitet i Tromsø.

Ønsker DU å delta som skaperutstiller, har en skaperhistorie du ønsker å fortelle, eller ønsker å ha en drop-in aktivitet for de besøkende, ta kontakt med Elisabeth Killie Kanebog, elisabeth@nordnorsk.vitensenter.no eller telefon 922 63 946

Her kan du se en film om hva en skaperfestival er: https://skaperskolen.no/skaperfestivaler

Relaterte artikler

5. - 6. mai 2023 arrangeres Tromsø Skaperfest - festivalen for kreativitet og skaperglede på Nordnorsk vitensenter. I to dager skal vi fylle Vitensenteret med oppfinnere, kunstnere, designere og håndverkere...