Eksperimentklubbens månelanding
Astronaut på månen
Barn som bruker 3d-printer
Barn som bygger robotmånelander
Vitensenteret inviterer deg som skal begynne på 4. - 7. trinn til eksperimentklubbens egen månelanding i sommer!

Dennne sommeren er det 50 år siden noen modige astronauter reiste til månen! I juli i 1969 landet Neil Armstrong og «Buzz» Aldrin - og ble de to første menneskene på månen. For å klare dette hadde de help av mange forskere med realfagsglede, nysgjerrighet, skapertrang og kreativitet. Vi fyller hele eksperimentklubbuka med vår egen månelanding. Det blir mange morsomme og spennende aktiviteter med romfartstema.

Eksperimentklubben passer for barn som skal begynne på 4. - 7. årstrinn til høsten. Her får barna selv anledning til å være forskere og utføre gøyale eksperimenter en hel uke. Vitensenteret har høy voksentetthet med 1 voksen per 6 barn. Det muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø og i Gulbygget på Campus i Alta. Det kan også bli uteaktiviteter i nærområdet. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar. Det koster kr 1500,- per barn å være med. Dette betales ved oppmøte første dag. Påmeldingen er bindende. Ved manglende oppmøte faktureres påmeldingsavgiften. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen.

Tidspunkt

Tromsø: Uke 26, 32 og 33 (uke 26 har kun 1 plass igjen).
Alta: Uke 26 og 32.

Påmelding