Eksperimentklubben
Eksperimentklubben er et tilbud til barn på 4. - 7. årstrinn og arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke.

Denne sommeren blir det Eksperimentklubb på Nordnorsk vitensenter med masse kreativ lek! Vi gjør mange gøyale eksperimenter. Vi bruker teknologi til å skape kule ting, enten det er med datamaskiner, roboter eller noen av de mange spennende verktøyene vi har på Skaperverkstedet. Vi drar på utflukt i nærområdet rundt Vitensenteret, hvor vi kan forske og leke og bli godt kjent.

Eksperimentklubben passer for barn som skal begynne på 4. - 7. årstrinn til høsten. Her får barna selv anledning til å være forskere og utføre gøyale eksperimenter en hel uke. Vitensenteret har god voksentetthet som muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Vi har lagt opp til en klubb i trygge omgivelser, les mer om vårt smitttevern ved å klikke på lenken.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar.

Tidspunkt

  • Uke 25 (21. - 25. juni)
  • Uke 26 (28. juni - 2. juli)
  • Uke 31 (2. - 6. august)
  • Uke 32 (9. - 13. august).

Påmelding

Sommeren 2021 gjøres påmeldinga til Eksperimentklubben gratis via Tromsø kommune sin sommerskole.

Påmelding Tromsø: Skjema for påmelding.