Eksperimentklubben
Eksperimentklubben er et tilbud til barn på 4. - 7. årstrinn og arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke. Takket være Gjensidigestiftelsen blir Eksperimentklubben gratis denne sommeren!

Eksperimentklubben passer for barn som skal begynne på 4. - 7. årstrinn til høsten. Her får barna selv anledning til å være forskere og utføre gøyale eksperimenter en hel uke. Vitensenteret har høy voksentetthet med 1 voksen per 6 barn. Det muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Vi har lagt opp til en klubb i trygge omgivelser, les mer om vårt smitttevern ved å klikke på lenken.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø og i Gulbygget på Campus i Alta. Det kan også bli uteaktiviteter i nærområdet. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar. Denne sommeren betaler Gjensidigestiftelsen påmeldinga for alle deltakerne. Eksperimentklubben er altså gratis!

Tidspunkt

Eksperimentklubben arrangeres i Tromsø og Alta i skolens sommerferie og vinterferie.

I Tromsø arrangeres det Eksperimentklubb i:

  • Uke 26 (22. - 26. juni)
  • Uke 27 (29. juni - 3. juli)
  • Uke 32 (3. - 7. august)
  • Uke 33 (10. - 14. august).

I Alta arrangeres det Eksperimentklubb i:

  • Uke 33 (10. - 14. august).

Påmelding

Grønt lys for Eksperimentklubben og den positive trenden med nedadgående smitte i befolkningen gjør at påmeldinger fra og med 20. mai 2020 blir sett på som bindende. Vi gjør oppmerksom på at ved manglende oppmøte faktureres dere opprinnelig påmeldingsavgiften på NOK 1500. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen. Dere vil motta bekreftelse om plass på e-post.

  • Påmelding Tromsø (lukket)
  • Påmelding Alta (lukket)