Eksperimentklubben
Eksperimentklubben er et tilbud til barn på 4. - 7. årstrinn og arrangeres på dagtid i sommer- og vinterferier. Her får barna anledning til å være forskere og utføre spennende eksperimenter en hel uke.

Eksperimentklubben passer for barn som skal begynne på 4. - 7. årstrinn til høsten. Her får barna selv anledning til å være forskere og utføre gøyale eksperimenter en hel uke. Vitensenteret har god voksentetthet som muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Vi har lagt opp til en klubb i trygge omgivelser, les mer om vårt smitttevern ved å klikke på lenken.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar. Det koster kr 1500,- per barn å være med. Dette betales ved oppmøte første dag. Påmeldingen er bindende. Ved manglende oppmøte faktureres påmeldingsavgiften. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen.

Tidspunkt

Eksperimentklubben arrangeres i Tromsø i skolens vinterferie. Vinterferien 2021 er i uke 8, det vil si 22. til 26. februar.

I Eksperimentklubben skal vi denne vinterferien forme ting med vakum, lodde elektronikk, ha et bilrace, lage en malemaskin, leke med lys og skygger, programmere spill, lage vinyltrykk, gjøre showeksperimenter og utforske flammefarger. Kanskje blir det is også?

Påmelding

Med lav smitte i Tromsø er det grønt lys for påmelding til Eksperimentklubb.