Hopp til hovedinnhold

Bli en Tromsøekspert

"Bli en Tromsøekspert" er en kunnskapsjakt om byen vår, i byen vår. Vinn drømmehelg for hele familien eller/og en Tromsøpakke full av overraskelser - Vær turist i egen by! Årets sommeraktivitet for barn i Tromsø og alle familier som besøker byen.

23. Jun 2023
lest

Ti Tromsø-attraksjoner, Visit Tromsø og Thon hotels Tromsø har i samarbeid utviklet "Bli en Tromsøekspert"-kortet. Her gjelder det for barna å samle stempel fra attraksjonene de besøker. Ved tre stempel eller flere kan man delta i trekningen om en drømmehelg for hele familien på et utvalgt Thon-hotell i Norge. Fyller man hele passet med stempel, deltar man i tillegg i ekstratrekningen om en Tromsøpakke full av overraskelser.

Hver attraksjon har en oppgave barna må løse/finne ut av, slik lærer de mer om byen og kanskje også de voksne lærer Tromsø bedre å kjenne. Hos Nordnorsk vitensenter leveres oppgavearket ut ved kjøp av billett. Om du ikke allerede har "Bli en Tromsøekspert"-kortet kan du få det hos oss, kortet er gratis.
Når oppgavene er løst, blir de sjekket i resepsjonen - er alt OK, stemples "Bli en Tromsøekspert"-kortet, og jakten kan fortsette.

Åpningstider og konkurranseperiode

Konkurranseperioden er fra 20. juni til 20. august 2023
Nordnorsk vitensenter er åpent alle dager (man-søn) fra 10.00 - 17.00

Billetter

Inkludert i billetten er alle planetariumshow den aktuelle dagen og selvfølgelig vår interaktive utstilling med over 100 installasjoner, hvor unge som gamle kan leke seg til ny naturvitenskaplig kunnskap på en engasjerende og gøy måte. På vår takterrasse byr vi på en mengde forskjellige utfordringer som må løses enkeltvis eller i team. Litt benker og bord har vi også satt ut, slik at en is fra Vitensenterbutikken eller medbragt matpakke kan nytes i det fri. Billetten gjelder i hele åpningstiden den aktuelle dagen.
Klikk her for å se våre priser.

Ble du nysgjerrig på på maskotene Julia og Rijá som er på "Bli en Tromsøekspert"-kortet - følg lenken til Visit Tromsøs sider, hvor du kan lære mer om de to og draktene deres. Fullstendige konkurranseregler finner du også ved å følge lenken.

Disse attraksjonene er med:

Relaterte artikler

Nordnorsk vitensenter i Tromsø er åpent hver dag i sommer, med kule eksperimenter, spektakulære filmer i Planetariet, og gøyal lek i utstillinga.