Tromsøtid
Vi på Vitensenteret kan ikke forestille oss noe bedre enn å ha flust med "Tromsøtid" hos oss. Vi byr på stjerner i midnattsolens rike, skaper- og designutfordringer samt en interaktiv utstilling som er tuftet på nysgjerrighet, forskertrang og skaperglede, kan det bli bedre?

Billetter:

Man betaler inngangsbillett for å komme inn på Nordnorsk vitensenter.
Med på billetten er alle planetarium show den aktuelle dagen. Inkludert er også tilgang til vår interaktive utstilling med omtrent 100 installasjoner, hvor unge som gamle kan leke seg til ny naturvitenskaplig kunnskap på en engasjerende og gøy måte. På vår takterrasse byr vi på en mengde forskjellige utfordringer som må løses enkeltvis eller i team. Litt benker og bord har vi også satt ut, slik at en is eller medbragt matpakke kan nytes i det fri. Billetten gjelder i hele åpningstiden den aktuelle dagen, også om du går ut og kommer tilbake. Klikk på billettpriser for å se våre priser.

Stjernehimmel i nord

Bli med oss inn i mørket. Norrøne ledestjerner, grekernes gudebilder og samisk jakt på det ultimate reinsdyret er noe av det vi går inn på når vi med ståsted i nord betrakter stjernenes konstellasjoner. Showet er inkludert i inngangsbilletten. Går hver dag kl. 13.00, har norsk tale.
Skulle det bli fult på forestillingen, vil vi kjøre en ekstraforestilling.

Skaperutfordinger

Bli med på våre skaperutfordringer; Katapult, Korkbåt, Rakett og Megasåpebobler! Aktivitetene fås i resepsjonen. Alt materiell smittevernvennlig pakket til kr. 15 per utfordring. I vårt skaperverksted i 1. etasje er det godt med plass til planlegging og konstruksjon. Våre verter bistår med tips og veiledning, og forteller hvor dere får skyte ut, seile, teste bobler og skyte på blink. Les mer om hver enkel skaperutfordring her.

Vinyltrykk - Tromsøtid-t-skjorte - Lag selv, da vel!

Lag tøffe trykk på medbragt t-skjorte/plagg eller kjøp et handlenett hos oss. Vinylen og/eller handlenett (kr. 15/30) betaler du for i kassa, kvitteringen tas med til vårt skaperverksted hvor du velger farge på vinyl evt. handlenett. Vi stiller med pc, verktøy og varmepresse, alt tilpasset og iht. smittevernsreglene. Du skaper ditt eget design, benytter deg av diverse maler eller kombinerer.

Klikk her for hele vårt sommerprogram.

Ble du nysgjerrig på sommerfesten Tromsøtid - følg lenken og se hva Tromsø har å by på i sommer.