Ledig stilling som administrasjonssekretær
Nordnorsk vitensenter søker etter en administrasjonssekretær i 80 % stilling. Vi søker deg som er positiv, nøyaktig, strukturert og serviceinnstilt.

Arbeidsoppgaver

Hovedarbeidsoppgavene vil være innen fakturering og oppfølging av vårt regnskap samt butikk- og resepsjonsarbeid. Ansatte ved Vitensenteret må påregne å være med å løse andre driftsoppgaver utenfor eget ansvarsområde ved behov og være villig til å ta i et tak og hjelpe til der det trengs.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Utdanning innen økonomi/regnskap og/eller relevant arbeidserfaring innen regnskap og fakturering
  • Solide ferdigheter i MS Office og tilhørende programmer
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk

Vi tilbyr

  • En variert og fleksibel arbeidshverdag i et kreativt miljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn etter avtale

Arbeidsstedet er Nordnorsk vitensenter, lokalisert på universitetsområdet i Tromsø. Tiltredelse så snart som mulig.

Søknad med CV og referanser sendes:
Nordnorsk vitensenter
post@nordnorsk.vitensenter.no
Søknadsfrist: 25. januar 2019

Spørsmål om stillingens innhold kan rettes til direktør Tove Marienborg på tlf. 957 00 939 eller tove@nordnorsk.vitensenter.no

Om Nordnorsk vitensenter

Nordnorsk vitensenter er et regionalt opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv, og der formidlingen kjennetegnes ved sin interaktivitet. Vitensenteret er et regionalt ressurssenter som har naturvitenskap og teknologi med utgangspunkt i nordområdenes natur, næringsliv og forskning som hovedfokus.

Nordnorsk vitensenter er et av ti regionale vitensentre i Norge, med særskilt ansvar for Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard. Nordnorsk vitensenter er lokalisert i Tromsø og Alta.