Stilling: Vitensenterpedagog
Vitensenteret fra nord
Mann og gutt med mikroskop
Barn som utfører kjemiforsøk
Utlysning stilling som Vitensenterpedagog – årsvikariat skoleåret 19/20 med mulighet for forlengelse.

Da en av pedagogene ved vitensenteret skal prøve seg i en ny stilling er vi på utkikk etter en vitensenterpedagog/formidler som ønsker å bidra i arbeidet med å øke kompetansen i realfag blant barn og unge i Nord-Norge.

Som vitensenterpedagog vil dine arbeidsoppgaver være formidling i alle realfag, på Nordnorsk vitensenter og ute i regionen. I tillegg vil du bidra i nasjonale prosjekter, som for eksempel Talentsenter i realfag. Du vil være med å drifte vårt skaperverksted, samt vår Kveldslab for barn. I et engasjerende arbeidsmiljø vil du også ta del i utvikling og gjennomføring av arrangementer for fritidspublikum.

Krav til søkeren

  • Pedagogisk og digital kompetanse
  • Gode realfagskunnskaper
  • Flytende norsk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B (reiser i regionen)

Vitensenteret ønsker en kreativ person med gode formidlingsevner, som er fleksibel og omgjengelig, og som både samarbeider godt med kolleger og er selvstendig og strukturert. Vitensenteret har regional status (Nord-Norge) og en god del reiseaktivitet må derfor påregnes.

Vi tilbyr

  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Midlertidig stilling, i første omgang ut våren 2020, men med mulighet for fast tilsetting
  • En spennende og meningsfull jobb i et engasjerende arbeidsmiljø

Søknadsfrist: 6. mai 2019
Søknad med CV og referanser sendes:
Nordnorsk vitensenter, post@nordnorsk.vitensenter.no

Nordnorsk vitensenter er et regionalt opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv, og der formidlingen kjennetegnes ved sin interaktivitet. Vitensenteret er et regionalt ressurssenter som har naturvitenskap og teknologi med utgangspunkt i nordområdenes natur, næringsliv og forskning som hovedfokus. Nordnorsk vitensenter holder til i Tromsø og Alta, men er foreløpig det eneste regionale vitensenter i de tre nordligste fylkene og har derfor hele Nord-Norge som sin region.

Spørsmål om stillingens innhold kan rettes til direktør Tove Marienborg på tlf. 957 00 939 eller tove@nordnorsk.vitensenter.no