Sommerrabatt
En gladnyhet til alle med årskort fra ett av de nasjonale vitensentrene!

Sommertilbud hos alle vitensentrene i Norge

Alle som har årskort til ett av de nasjonale vitensentrene får nå 20% rabatt på ordinær billettpris hos oss! Dette tilbudet gjelder fra nå og ut august.
Husk å fremvise årskortet eller mæ og dæ-kortet ditt ved ankomst. God sommer!
(Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.)

Her finner du alle de andre vitensentrene:

VilVite, Bergen
VilVites faste utstilling har over 100 interaktive installasjoner du kan utforske. Det er både moro og lærerikt for store og små. Opplev også temautstillinger, vitenshow, verksted mm.

Inspiria, Sarpsborg
INSPIRIA i Sarpsborg er et opplevelsessenter for hele familien med fokus på kunnskap om matte, fysikk, helse, kjemi og astronomi. Stort uteområde med flere sykkelbaner også.

Jærmuseet, Sandnes og Nærbø
Jærmuseet er vitensenteret i Sørvest med Vitenfabrikken i Sandnes og Vitengarden på Nærbø. Opplev, delta og utforsk historie og vitenskap på en engasjerende måte!

DuVerden, Porsgrunn
DuVerden er et sjøfartsmuseum og vitensenter. I senterets astroamfi kan du bli med på reise i verdensrommet og besøke den internasjonale romstasjonen.

Oslo Vitensenter i Teknisk museum, Oslo
Oslo vitensenter er en del av Teknisk museum og tilbyr lekende læring for små og store. Du kan eksperimentere, utforske fysikkens mysterier og oppleve forbløffende naturvitenskapelige fenomener.

Vitenparken, Ås
Vitenparken er et grønt opplevelses- og vitensenter for mat i hjertet av Campus Ås. Her kan du oppleve fremtidens løsninger gjennom utstillinger og arrangementer.

Vitensenteret Innlandet, Gjøvik
Vitensenteret Innlandet byr på fantasifulle og flotte miljøer fylt med aktiviteter og eksperimenter innen naturvitenskap, teknologi og matematikk.

Vitensenteret Sørlandet, Kristiansand
Her kan du løpe i hamsterhjul, eksperimentere med turbiner, spille Algebrakappløpet og ta en reise ut i verdensrommet, for å nevne noe. Du finner senteret i Arendal og Kristiansand.

Vitensenteret i Trondheim, Trondheim
Gjennom lekende læring får besøkende eksperimentere med matematikk, naturvitenskap og teknologi. Vitensenteret i Trondheim huser også Norges eneste 3D-planetarium.