Sommerprogram
Det blir en gøy og innholdsrik vitensentersommer. Nordnorsk vitensenter har langåpent hver dag hele sommeren - med film, aktiviteter og eksperimenter i alle etasjer.

Åpningstider

Nordnorsk vitensenter er åpent hver dag hele sommeren fra kl. 10.00 til 17.00.

Planetariet

Det vises spektakulære filmer og show i Planetariet. Nordlysfilmen Extreme Auroras vises på faste tidspunkt hver dag. I tillegg vises andre filmer og show - forestillinger som kan variere fra dag til dag. Spørsmål angående dagens program kan rettes på telefon 77 62 09 45 mellom 10.00 og 17.00.

Utstillinga

Nordnorsk vitensenter har 3 etasjer med nesten 100 installasjoner, innenfor tema som Himmelen over oss, Klima og vær, Energi og miljø og Kropp og hjerne. Her kan både store og små utforske og leke med vitenskapelige fenomener, underfundige puslerier og gøyale eksperimenter. På takterassen blir det såpebobler og såpeboblemaskiner, sitteplasser i godværet, fallskjermkanon og spionløype.

Eksperimenter og aktiviteter

Utover sommeren blir det mange eksperimenter og aktiviteter på våre lab'er og i vårt oppfinnerverksted Skills MakerSpace. Du kan blant annet lage badebomber og slim på VåtLaben eller leke deg med å lage elektroniske kretser med bigbits!