SKILLS MakerSpace
SKILLS MakerSpace
SKILLS MakerSpace er Nordnorsk vitensenters kreative publikumsverksted. Her får barn, unge og voksne trene opp ferdigheter i teknologi-, håndverk- og kunstfag.

På søndager, i ferier og ved andre store og små anledninger er Skills MakerSpace åpent for alle. Da kan man velge blant en meny av gøyale oppskrifter og prosjekter som passer både barn og voksne.

På Skills MakerSpace har vi alt man kan trenge av verktøy til elektronikk, lasergravering, 3D-printing, grafikktrykk, søm, plastsveising, vinylkutting, tekstiltrykking, snekring, koding og bygging. Her lærer man godt håndverk og kan slippe kreativiteten løs.

Skills MakerSpace for ungdom

SKILLSMakerSpace for ungdom er et tilbud for aldersgruppen 13 til 19 år. Mandager fra kl. 17-19 og onsdager fra 13-16 kan ungdommene få designe og bygge kule og kreative produkter. Tilbudet er gratis. Mandager blir det workshoper over flere uker, med påmelding, hvor man kan delta på kurs og lage ulike produkter. Onsdager er SKILLS MakerSpace åpent for jobbing med egne prosjekter, hvor ungdommene kan benytte det utstyret vi har tilgjengelig.

Program

Program for Skills MakerSpace for ungdom våren 2018 kommer snart.

Mer informasjon