Skaperfestival i Tromsø 18. april
Verktøykasse med mye gøy
Logo for Tekna og Sparebankstiftelsen DNB
Logo Skaperskolen
Vi søker etter oppfinnere, kunstnere, håndverkere, forskere, hackere, hjemme-mekkere, grundere og glade skap-skapere i alle aldere som ønsker å komme ut av skapet og vise frem prosjektene sine. Kreativitet og skaping har ingen grenser! Vi ønsker å vise mangfoldet av kreativitet i Tromsø.

Driver du med håndverk, møbelbygging, modellbygging, cosplay-kostymer, 3d-printing, robotbygging, skiltmaking eller andre gamle håndverkstradisjoner, lager du kunsthåndverk og skulpturer av skrot, bygger instrumenter, har du en genial grunder-idé du har satt ut i live, syr du kostymer, lager dine egne smykker, bygger, hacker og programmerer eller hva vet vi?

Den kreative hjernen og det skapende mennesket er Tromsøs viktigste naturressurs!

En skaperfestival er en festival der kreative og skapende utstillere kan vise frem og fortelle om sine prosjekter. Som en av mange utstillere vil du få en unik mulighet til å vise frem deg selv og ditt prosjekt, treffe andre skapere, håndverkere og oppfinnere, utveksle ideer/tips, knytte bekjentskap, la deg inspirere og bli inspirert av andre barn, unge og voksne skapere. Alle utstillere får bord/strøm/wifi og mat gjennom hele dagen og kvelden.

PS! En skaperfestival er ikke en salgsmesse, men en arena der utstillerne inspirerer hverandre og de som besøker festivalen.

Kontakt

Om du ønsker å delta som skaperfestival-utstiller, har en skaperhistorie du ønsker å fortelle eller ønsker å ha en drop-in aktivitet for de besøkende, ta kontakt med vår festivalansvarlige Elisabeth. Skriv kort om hvordan du vil bidra. Legg gjerne ved bilder av dine prosjekter.

Program

Sted: Nordnorsk vitensenter
Dato: 18. april 2020

Dagtid: kl. 11.00 - 16.00 (åpent for alle)
Skaperfestival-utstillere, drop-in aktiviteter og korte foredrag med Skaper-historier.

Kveldstid: kl. 18.00 - 22.00 (alder 18+)
Skaperfestival-utstillere, verksteder og drop-in, mingling og skaperhistorier.

For inspirasjon se denne filmen om skaperfestivaler: