Prosjektleder programmering
Utlysning prosjektleder programmering i grunnopplæringen.

Nordnorsk vitensenter er et regionalt opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv, og der formidlingen kjennetegnes ved sin interaktivitet. Vitensenteret er et regionalt ressurssenter som har naturvitenskap og teknologi med utgangspunkt i nordområdenes natur, næringsliv og forskning som hovedfokus.

Nordnorsk vitensenter holder til i Tromsø og Alta, men er det eneste regionale vitensenter i de tre nordligste fylkene og har derfor hele Nord-Norge som sin region.

Gjennom den nasjonale satsingen Den teknologiske skolesekken har de regionale vitensentrene i Norge fått midler fra Utdanningsdirektoratet for å styrke arbeidet med programmering. Tilskuddet skal styrke vitensentrenes arbeid med programmering i grunnopplæringen, og føre til at vitensentrenes nedslagsfelt økes, slik at elever i større del av landet får nytte av vitensentrene.

Målgruppe for tiltaket er alle elever og lærere på 5. – 7. trinn.
Til dette prosjektet er Nordnorsk vitensenter på utkikk etter en formidler som ønsker å bidra i arbeidet med å øke kompetansen i programmering blant elever og lærere i grunnopplæringen.

Krav til søkeren:

  • Pedagogisk kompetanse og erfaring fra undervisning i grunnskolen
  • Digital kompetanse og gode kunnskaper om programmering
  • Flytende norsk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B (reiser i regionen)

Vitensenteret ønsker en kreativ person med gode formidlingsevner, som er fleksibel og omgjengelig, og som både samarbeider godt med kolleger og er selvstendig og strukturert. Vitensenteret har regional status (Nord-Norge) og en god del reiseaktivitet må derfor påregnes.

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Midlertidig stilling, i første omgang ut 2019, men med mulighet for fast tilsetting
  • En spennende og meningsfull jobb i et engasjerende arbeidsmiljø

Søknadsfrist: 10. september 2018
Søknader sendes til: post@nordnorsk.vitensenter.no