Eksperimentklubben
Vitensenteret inviterer deg som skal begynne på 4.-7. trinn til en ukes Eksperimentklubb i sommerferien.

Eksperimentklubben passer for barn som skal begynne på 4. - 7. årstrinn til høsten. Her får barna selv anledning til å være forskere og utføre gøyale eksperimenter en hel uke. Vitensenteret har høy voksentetthet med 1 voksen per 6 barn. Det muliggjør aktiviteter i høyt tempo og med bra vanskelighetsgrad. «Beste klubben i byen!», er tilbakemeldingene vi får. Vi utvikler nye temaer hver gang, så barna møter nye aktiviteter selv om de er med flere år på rad.

Aktivitetene foregår over fire timer, fra kl 10.00 til kl 14.00, fra mandag til fredag, i Nordnorsk vitensenters bygg på universitetsområdet i Tromsø og i Gulbygget på Campus i Alta. Det kan også bli uteaktiviteter i nærområdet. Elevene på Eksperimentklubben har anledning til å utforske Vitensenteret på egenhånd fra kl 14.00 til 16.00 på eget ansvar. Det koster kr 1500,- per barn å være med. Dette betales ved oppmøte første dag. Påmeldingen er bindende. Ved manglende oppmøte faktureres påmeldingsavgiften. Meld derfor fra i god tid dersom dere gir fra dere plassen.

Tidspunkt

Eksperimentklubben arrangeres i Tromsø og Alta i skolens sommerferie og vinterferie.

I Tromsø arrangeres det Eksperimentklubb i:

  • Uke 26 (22. - 26. juni)
  • Uke 27 (29. juni - 3. juli)
  • Uke 33 (10. - 14. august).

I Alta blir det:

  • Uke 33 (10. - 14. august).

Påmelding

Påmeldinga er med forbehold om en avklaring rundt koronasituasjonen i Norge, som tilsier at det er tilrådelig å avholde Eksperimentklubben. Dette er derfor en forhåndsregistrering hvor du kan reservere plass i uken du ønsker, men som ikke kan bekreftes før situasjonen er avklart.

Påmelding Tromsø: Skjema for påmelding.
Påmelding Alta: Skjema for påmelding.