LEGO®festival på Nordnorsk vitensenter
Fra 30. september til 15. oktober 2017 inviterer vi til LEGO®festival på Nordnorsk vitensenter. Vi setter fram et halvt tonn LEGO® for store og små byggere!

LEGO®festivalen er blitt en tradisjon på Nordnorsk vitensenter. Med aktiviteter for både skoler, familier, daglige premier og egne arrangementer for voksne, blir det en spennende LEGO®festival også denne høsten.

Tidspunkt

LEGO®festivalen arrangeres fra 30. september til 15. oktober. Nordnorsk vitensenter er åpent hver dag fra 11 - 16, både i helg og ukedager. Det blir også utvidet åpningstid noen dager, med kveldsarrangementer.

Arrangementer

Mandag 2. og 9 oktober blir det LEGO® festival på SKILLS MakerSpace. Da inviterer vi ungdom fra 13-19 på bygging fra kl 17-19 med gratis inngang.

Fredag 6. oktober arrangeres Kulturnatta Tromsø. Museer, biblioteket, teatre, kirker og andre kulturaktører byr på guideturer, forestillinger og aktiviteter. På Vitensenteret blir det anledning til å bygge LEGO® hele kvelden fra kl. 17 - 22. Det går egne busser fram og tilbake mellom aktivitetene i programmet denne dagen.

Torsdag 12. oktober i år arrangerer vi en voksenkveld i LEGO®festivalen. Det blir da salg av øl og vin, med 18-års aldersgrense. Åpningstider blir kl. 19-23.

Lørdag 14. oktober er det åpen dag. Det er gratis inngang for barn på Vitensenteret denne dagen, med LEGO®festivalen som vår hovedaktivitet. Voksne får gruppepris.

Konkurranser

Flere av dagene under festivalen blir det gøyale konkurranser. Kan du bygge et av Tromsøs signalbygg? Hvem kan designe den nye flyplassterminalen? Hva vil du bygge på nabotomta til Vitensenteret? Vi kårer vinnere 14. oktober.

Skolearrangementer

Vi inviterer spesielt ungdomstrinn til deltakelse på LEGO®festivalen. Hver dag tar vi mot grupper på inntil 30 elever kl. 9 og 12. Gratis adgang. Booking via bestilling@nordnorsk.vitensenter.no - først til mølla!

Man 2. oktober - onsdag 4. oktober
Man 9. oktober - fredag 13. oktober