Kodekvelder for barn og ungdom i Alta
Piano
Fergerik boks
Pizza
Nordnorsk vitensenter og Equinor Morgenendagens Helter inviterer i februar til kodekvelder i Alta for barn på mellom- og ungdomstrinnet. Det blir spennende kodeaktiveter med micro:bit og pizzaservering. Påmeldinga er gratis og deltakerne får ustyret med seg hjem etterpå!

Kodekveld i Alta for barn på mellomtrinnet

Dato: 11. februar
Tidspunkt: 17.30 - 20.00
Sted: Nordnorsk vitensenter i Alta (gulbygget på campus Uit Alta)

Denne kvelden inviterer Nordnorsk vitensenter i samarbeid med Equinor elever på mellomtrinnet (5. til 7. trinn eller 10 - 13 år) til en spennende kodekveld på Vitensenteret i Alta. Det blir pizzaservering og deltakerne får med seg utstyret hjem etterpå (micro:bit-sett med piano keyboard). Påmeldingen er gratis. Aktiviteten vi skal holde på med handler om programmering av micro:bit og lek med lyd og musikk. Kanskje vi klarer å programmere en kjent melodi fra et dataspill?

Gratis påmelding på:
Takk for interessen, denne kvelden er dessverre fullbooket nå.
20 plasser

Kodekveld i Alta for ungdom

Dato: 13. februar
Tidspunkt: 18.00 - 21.00
Sted: Nordnorsk vitensenter i Alta (gulbygget på campus Uit Alta)

Denne kvelden inviterer Nordnorsk vitensenter i samarbeid med Equinor elever på ungdomstrinnet (8. til 10. trinn eller 13 - 16 år) til en spennende kodekveld på Vitensenteret i Alta. Det blir pizzaservering og deltakerne får med seg utstyret hjem etterpå (micro:bit sett og Moodbox). Påmeldingen er gratis. Aktiviteten vi skal holde på med handler om å sette sammen en Moodbox, med lodding av elektroniske komponenter og programmering for å fjernstyre boksen med micro:bit.

Gratis påmelding på:
Takk for interessen, denne kvelden er dessverre fullbooket nå.
20 plasser