Kodedager
To jenter som sitter foran en PC-skjerm.
En robot som er laget av LEGO.
En beebot robot som står på et rutenett.
Ta med hele familien til Nordnorsk vitensenter lørdag 11. og 18. september. Da blir det gøyale kodedager med programmering og skaperaktiviteter.

I en verden som trenger smartere teknologi og løsninger, har vi behov for flere digitale hoder og talenter som kan kode og programmere. Equinor Morgendagens Helter inviterer derfor til spennende åpne kodedager på Vitensenteret! Alle er invitert og selvfølgelig er det helt gratis!

Påmelding

Vi tar i mot besøkende i to puljer disse dagene, mellom 11.00-13.00 og 14.00-16.00. Maks 150 personer i hver pulje.
Klikk her for påmelding til lørdag 18. september.

Aktiviteter

Det blir forskjellige kodeaktivteter på vårt nye Equinor-koderom, og rundt-omkring på hele Vitensenteret, med blant annet SPIKE Prime, LEGO WeDo, Sphero, og BeeBot. Med mange ulike vanskelighetsgrader, er det aktiviteter her som kan utfordre alle - fra førskolealder og grunnskole - og de voksne også!

Servering

Vi deler ut Equinor-sjokolade, juice og kaffe!

Smittevern

For å sikre at vi overholder dagens Covid-19-tiltak vil Vitensenteret til enhver tid ikke ha mer enn 150 besøkende. Dette er langt under normen for å overholde 1-metersregelen, vi ønsker at våre besøkende skal føle at det er trygt å besøke oss. Ta uansett hensyn og hold avstand. Velkommen!