Skip to main content

Velkommen til Skaperfest23

5. - 6. mai 2023 arrangeres Tromsø Skaperfest - festivalen for kreativitet og skaperglede på Nordnorsk vitensenter. I to dager skal vi fylle Vitensenteret med oppfinnere, kunstnere, designere og håndverkere - og deg!

Apr 25 2023
1 minute read
Illustrasjonsbilde Skaperfest 2023

På Tromsø Skaperfest møtes teknologi, kunst og vitenskap. Det er en festival hvor oppfinnere, kunstnere, forskere, hackere, håndverkere og hjemmemekkere viser deg hva de kan lage. Det er også en festival der du møter start-ups som lager innovativ hardware. På festivalen vil du også kunne delta på interessante foredrag, og spennende kurs og verksteder.

Festen er åpen for alle!

Tromsø Skaperfest lages av Nordnorsk vitensenter i samarbeid med Tekna, Skaperskolen og Sparebankstiftelsen DnB. Det arrangeres også skaperfestivaler ved mange av de andre regionale vitensentrene rundt omkring i Norge. For en oversikt over hvor og når disse festivalene finner sted, se nettsidene til Skaperskolen.

Program

Fredag 5. mai 11.00 - 16.00

Inngang kr. 50 (gratis for skoleelever)

Lørdag 6. mai 11.00 - 16.00

Inngang kr. 50

Møt og prøv dekor av 3D-modeller med ProtoNord, Tvibit, lampeverksted, laserskjæring og gravering, discokuleverksted, vinyltrykk, kumihimo, bit:bot-fotball, bit:bot-løype og mer!

Related articles